HABER 41 | Kocaeli Güncel Son Dakika Haberler

Gebze Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Kim Olacak?

GEBZE

Uğur GENCER/ Gebze’de 9 senedir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şube Müdürü olarak görev yaptığı sürece başarılı çalışmalara imza atan, herkesim tarafından sevilen ve kapısını herkese açık tutup personelleriyle uyum içinde çalışan Hasan Hüseyin Şenlik’in terfi alarak Kırşehir SGK İl Müdürü olarak atamasının ardından gözler Gebze’ye çevrildi.

Gebze’de 9 senedir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şube Müdürü olarak görev yaptığı sürece başarılı çalışmalara imza atan, herkesim tarafından sevilen ve kapısını herkese açık tutup personelleriyle uyum içinde çalışan Hasan Hüseyin Şenlik’in terfi alarak Kırşehir SGK İl Müdürü olarak atamasının ardından gözler Gebze’ye çevrildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şube Müdürünün kim olacağı konusunda net bir açıklama yapılmazken kimin müdür olarak atanacağı da kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şube Müdürlüğü görevine müdür atamasının önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı konuşuluyor.

Umarız ki Kırşehir’e gözyaşlarıyla uğurlanan Hasan Hüseyin Şenlik gibi insan ilişkileri iyi olan, konusuna tam olarak vakıf, masasına hakim olabilecek bölgeyi iyi bilen bir yöneticinin Gebze’ye gelmesidir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.