Motorin ve benzine zam geliyor

Bayram tatili dönüşünde akaryakıt fiyatlarına zam geliyor; benzinin litre fiyatı yaklaşık 1,45 TL, motorinin litre fiyatı ise yaklaşık 1,65 TL artacak

banner96
20 Haziran 2024 Perşembe 12:50
Motorin ve benzine zam geliyor
banner22

Bayram tatili dönüşünde araç sahiplerini akaryakıtta yeni zamlar bekliyor. Sektör kaynaklarının verdiği bilgiye göre, yarın gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatı, yaklaşık olarak, benzinde 1 lira 45 kuruş, motorinde 1 lira 65 kuruş artacak. Motorine geçen hafta 13 Haziran'da 1 lira 35 kuruş zam gelmişti.

Yarınki zamla birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak Kocaeli'de 42,70 TL'ye yükselecek. Motorinin litre fiyatı da yarın geceden itibaren yaklaşık olarak Kocaeli'de 43,22 TL'ye yükselecek. Zam oranı son bir yılda benzinde yüzde 67, motorinde yüzde 83 oldu. Fiyatlar, iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor.

banner44
Anahtar Kelimeler:
MotorinBenzinZam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52