Gebze Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Kim Olacak?

Uğur GENCER/ Gebze’de 9 senedir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şube Müdürü olarak görev yaptığı sürece başarılı çalışmalara imza atan, herkesim tarafından sevilen ve kapısını herkese açık tutup personelleriyle uyum içinde çalışan Hasan Hüseyin Şenlik’in terfi alarak Kırşehir SGK İl Müdürü olarak atamasının ardından gözler Gebze’ye çevrildi.

banner96
12 Temmuz 2024 Cuma 09:18
Gebze Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Kim Olacak?
banner22

Gebze’de 9 senedir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şube Müdürü olarak görev yaptığı sürece başarılı çalışmalara imza atan, herkesim tarafından sevilen ve kapısını herkese açık tutup personelleriyle uyum içinde çalışan Hasan Hüseyin Şenlik’in terfi alarak Kırşehir SGK İl Müdürü olarak atamasının ardından gözler Gebze’ye çevrildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şube Müdürünün kim olacağı konusunda net bir açıklama yapılmazken kimin müdür olarak atanacağı da kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şube Müdürlüğü görevine müdür atamasının önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı konuşuluyor.

Umarız ki Kırşehir’e gözyaşlarıyla uğurlanan Hasan Hüseyin Şenlik gibi insan ilişkileri iyi olan, konusuna tam olarak vakıf, masasına hakim olabilecek bölgeyi iyi bilen bir yöneticinin Gebze’ye gelmesidir.  

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52