Köprü ve otoyol geçiş ücretleri ne kadar oldu?

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine bu geceden geçerli olmak üzere zam geldi.

banner96
16 Ağustos 2024 Cuma 11:36
Köprü ve otoyol geçiş ücretleri ne kadar oldu?
banner22

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine bu geceden geçerli olmak üzere zam geldi. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgilere göre köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi.

Bu gece yarısı itibarıyla geçerli olacak yeni tarife Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Buna göre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde geçiş ücreti otomobiller için 24 liradan, 33 liraya, motosikletler için ise 10 liradan 14 liraya yükseldi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçiş ücreti ise 49 liradan 70 liraya çıktı. Çanakkale Köprüsü'nde otomobiller için geçiş ücreti 419 liradan, 585 liraya, Osmangazi Köprüsü'nde ise 399 liradan 555 liraya yükseltildi. İstanbul-Ankara Anadolu Otoyolu otomobiller için 187 TL oldu. İstanbul-İzmir otobanı ücreti Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti dahil otomobiller için 1370 TL oldu.
 

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52