Manisa Akhisar'da korkutan yangın kontrol altında

Manisa Akhisar'da eski tekel depolarının bulunduğu büyük alanda çıkan yangın, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin de yoğun mücadelesiyle kontrol altına alındı. 30 hektar kuru ot ve ağaçlık alan yanarken, can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

banner96
21 Haziran 2024 Cuma 14:05
Manisa Akhisar'da korkutan yangın kontrol altında
banner22

MANİSA (İGFA) - Manisa Akhisar'da, eski tekel depolarının bulunduğu alanda ot ve ağaç yangını başladı. Kısa sürede büyüyen yangına, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Orman İşletme Müdürlüğü ve Akhisar Belediyesi ekipleri hızla müdahale etti.

Ekiplerin gayretli mücadelesiyle,yangın kontrol altına alınırken 30 hektar kuru ot ve ağaçlık alan yandı. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, "İtfaiye Dairemizden 16, Kent Estetiği Dairemizden 2, MASKİ'den 1 araç ve 34 personelimiz ile yangının kontrol altına alınması için yoğun çaba gösterdik.

Çevrede bulunan fabrikalara ve depolara yangının sirayet etmesini önledik. Ayrıca yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmaması da yüreklerimize su serpti" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İGFA

banner44
Son Güncelleme: 21.06.2024 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52