Mardin'de yangın faciası; 1 ölü, 10 yaralı

Mardin Valiliği, Mazıdağı'nda devam eden yangında bir kişinin vefat ettiğini, 10 kişinin de yaralandığını açıkladı.

banner96
21 Haziran 2024 Cuma 14:15
Mardin'de yangın faciası; 1 ölü, 10 yaralı
banner22

(MARDİN İGFA) Mardin Valiliği açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Diyarbakır’ın Çınar ilçesi Köksalan Mahallesi kırsal alanlarında başlayan yangın, Mardin’in Mazıdağı ilçesi Yücebağ, Şenyuva ve Yetkinler Mahallesi istikametine doğru ilerlemiş, yangın bölgesine ilk andan itibaren itfaiye ve orman işletme müdürlüğümüze bağlı araçlar ve ekipler sevk edilmiştir.
Yangının çıkmasına müteakip Köksalan ve Yücebağ Mahalleleri arasında yangına müdahale etmeye çalışan bir (1) vatandaşımız vefat etmiştir, On (10) vatandaşımız yaralanmış, Yaralı vatandaşlarımız Mazıdağı Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmışlardır.
Söz konusu yangını söndürme ve soğutma çalışmaları devam etmektedir.Gelişmelerden vatandaşlarımız bilgilendirilecektir."

Kaynak: İGFA

banner44
Son Güncelleme: 21.06.2024 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52