Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsünde Büyük Buluşma Gerçekleşti

İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü, hafta sonu düzenlenen Büyük Buluşma ‘ya ev sahipliği yaptı.

banner96
29 Temmuz 2024 Pazartesi 23:13
Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsünde Büyük Buluşma Gerçekleşti
banner22

İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü, hafta sonu düzenlenen Büyük Buluşma ‘ya ev sahipliği yaptı.

Tercihin ustaları, dekanlar ve akademisyenlerin aday öğrencilere rehberlik ettiği buluşmada, adaylara tercih edecekleri bölümler hakkında geniş ve kapsamlı bilgiler verildi.

Büyük buluşmada açılış konuşmasını yapan Okan Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Güliz Muğan, 2. dil seçeneğimiz, Erasmus ve ISEP anlaşmalarımız, çift ana dal ve yan dal imkanlarımız, Coursera gibi uluslararası sertifika programları iş birliklerimiz, daha okurken kariyerinizi inşa ettiğimiz Kariyer Merkezimiz gibi olanaklarımızla çok kültürlü, çok dilli gençler yetiştiriyoruz” diye konuştu.

Muğan'dan sonra konuşmasını yapmak üzere söz alan Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan ise tercih yapacak öğrencilere kampüs üniversitesi olan üniversiteleri ve iş dünyası ile yakın ilişkileri olan üniversiteleri seçmeleri konusunda tavsiyede bulundu. Bekir Okan “Vizyonumuz iş yaşamına en yakın üniversite. 2500’den fazla şirketle anlaşmamız var” diye konuştu.

Aday ilişkileri Müdürü Alper Tunga Çakıcı moderatörlüğünde gerçekleşen panelde tercihin usta isimleri Salim Ünsal, Onur Soğuk, Muhammet Tosun tercih yapacak adaylara dikkat edecekleri incelikleri paylaştılar. Adaylar tercih edecekleri bölümler hakkında detaylı bilgiler aldılar.

Yoğun Katılım Vardı

Üniversiteyle tanışmak ve kariyere yön vermek adına 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü düzenlenen büyük buluşmaya yoğun katılım ve ilgi vardı. Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsünde Tercih ve Tanıtım günlerinin 2 Ağustos’a kadar devam edeceği belirtildi.  

banner44
Son Güncelleme: 29.07.2024 23:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52