SGK Gebze Müdürü Ali Çifter oldu

Uğur GENCER/ Darıca SGM Müdürü Ali Çifter Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Merkez Müdürü olarak atandı.

banner96
24 Temmuz 2024 Çarşamba 14:14
SGK Gebze Müdürü Ali Çifter oldu
banner22

Darıca SGM Müdürü Ali Çifter Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Şube Müdürü olarak atandı. 

Bölgeyi tanıyan ve bilen meslekte tecrübe ve başarılarıyla dolu olan Ali Çifter Gebze Sosyal Güvenlik Müdürü oldu.

Ali Çifter Kimdir?

Trabzon Tonya doğumlu olan Çifter, İlk ve orta öğrenimini Trabzon Vakıfbekir’de, Lise eğitimini de Beşikdüzü Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı.

Lisans Eğitimini Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünde, 2. Üniversite Lisans Eğitimini Kamu Yönetimi, Adalet Meslek Yüksek Okulu ve İş Sağlığı ve Güvenliği Meslek Yüksek Okulu bölümlerinde tamamlamıştır.  

2024 yılında o dönemki S.S.K ‘da memuriyete başlamış olup Samsun, İstanbul İl Müdürlüklerinde görev yapmış 2016 yılında görevde yükselme sınavı ile Kocaeli SGK İl Müdürlüğüne şef olarak atanmıştır.

2022-2023 Karaman/Ermenek Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü olarak görev yapmış olup 2023 Şubat ayından itibaren Kocaeli Darıca Merkez Müdürü olarak görev yapmakta iken Gebze Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü olarak ataması yapılmıştır.

Çifter,  meslektaşı Serpil Çifter ile evlidir.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52