Değirmendere çekek yerinde hummalı çalışma

Büyükşehir, Gölcük Değirmendere çekek yerinde çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor

banner96
11 Temmuz 2024 Perşembe 11:55
Değirmendere çekek yerinde hummalı çalışma
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Değirmendere’de kayık-çekek yeri inşasına devam ediyor. Değirmendere çekek yeri için prekast imalatları yapılıyor. Yüzen iskeleler imalatı yapıldığında şantiye alanına sevk edilecek.

Gölcük Değirmendere’de balıkçıların teknelerini güvenli bir şekilde bağlayabilecekleri 1.250 m2 alanda çekek yeri oluşturmak için yapılan projenin ilk aşamasında toplam 100 adet kazık çakılmıştı. Ardından demir donatı montajı ve beton dökümü tamamlandı. Kayık-çekek projesi kapsamında kazıklı sabit iskele ve alüminyum çerçeveli yüzer iskeleler kurulacak. Sabit iskelelerin genişliği 4 metre, yüzer iskelelerin genişliği 2 ve 3,5 metre olacak. Kıyıda tahkimat yapılırken sahil bağlantısı beton yüzey ile kaplanacak. Ayrıca kıyıda tekne bağlama yerleri ve tekne bakım rampası da olacak.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52