Kocaeli'de Vali yardımcıları ve kaymakamlar değişti!

Kocaeli'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Başiskele ve Karamürsel kaymakamları değişti.

banner96
02 Temmuz 2024 Salı 12:39
Kocaeli'de Vali yardımcıları ve kaymakamlar değişti!
banner22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Kocaeli’de Başiskele ve Karamürsel kaymakamları değişti. Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararnamesi ile birçok vali yardımcısı ve kaymakamın görev yeri değiştirildi. Kararnameye göre, Kocaeli’de Başiskele ve Karamürsel ilçelerine yeni kaymakamlar atandı.

ATAMALAR
Kararnameye göre, İstanbul Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, Karamürsel Kaymakamı olarak atanırken, İstanbul Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenel ise Başiskele Kaymakamı olarak görevlendirildi. Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bursa Yenişehir Kaymakamlığı’na atanırken, Kocaeli Vali Yardımcısı Regaip Ahmet Özyiğit Amasya Vali Yardımcılığına, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada ise Yalova Çiftlikköy Kaymakamlığı’na atandı.

banner44
Son Güncelleme: 02.07.2024 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52