Tatilin 4 üncü günündeki bilanço 26 ölü

Son 24 saatte meydana gelen 693 trafik kazası ile birlikte bayram tatilinin 4 gününde yaşamını yitirenlerin sayısı 26'ya yükselirken, 5 bin 345 kişi de yaralandı.

banner96
19 Haziran 2024 Çarşamba 23:09
Tatilin 4 üncü günündeki bilanço 26 ölü
banner22

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinde meydana gelen trafik kazalarının bilançosunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kamuoyuna duyurdu.

Ülke genelinde dün 693 trafik kazası olduğu, 4 kişinin hayatını kaybettiği ve bin 302 kişinin yaralandığı bilgisini veren Bakan Yerlikaya, "Buna göre bayram tatilinin ilk 4 gününde hayatını kaybedenlerin sayısı 26'ya yükseldi, 5 bin 345 kişi de yaralandı. "Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil" ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya paylaşımında, aşırı hız yapılmaması ve trafik kurallarına uyulması konusunda trafiktekileri uyardı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52