Kargo ile kaçak silah sevkiyatı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucu, kargo ile kaçak silah sevkiyatı polise takıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner96
24 Temmuz 2024 Çarşamba 15:07
Kargo ile kaçak silah sevkiyatı!
banner22

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah kaçakçılığı yaptığı düşünülen bazı kişileri takibe aldı. Takip sırasında, kaçak silahların kargo ile gönderildiğinin tespit edilmesi üzerine operasyon genişletildi. Körfez ilçesine gönderilen bir kargo paketi izlenerek, paketi teslim almaya gelen iki kişi gözaltına alındı. Kargoda yapılan aramada, 5 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait şarjörler ele geçirildi. Bunun sonucunda, kargoyu gönderen kişi de gözaltına alındı. Üç şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli mercilere sevk edildi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52