Kocaeli’de tramvay ve deniz ulaşımına da zam geldi!

Kocaeli’de gerçekleştirilen UKOME toplantısı sonrası tramvay ve deniz ulaşımına da zam geldi. Kocaeli tramvay ücreti 17 TL oldu.

banner96
28 Haziran 2024 Cuma 14:28
Kocaeli’de tramvay ve deniz ulaşımına da zam geldi!
banner22

UKOME toplantısı sonrası alınan kararlara göre Kocaeli’de tramvay ve deniz ulaşımına zam geldi. Kocaeli’de tramvay ücreti zamlanarak 17 TL oldu.

KOCAELİ’DE TRAMVAY 17 LİRA OLDU
UKOME toplantısında AKÇARAY tramvayına da zam yapıldı. Yapılan yüzde 54 zam ile 11 lira olan tramvay ücreti 17 lira oldu. İndirimli bilete ise yüzde 43 oranında zam yapıldı. Yapılan zam ile indirimli 7 liradan 10 liraya yükseltildi.

Kocaeli’de tramvay ve deniz ulaşımına da zam geldi! İşte yeni ücretler
KOCAELİ DENİZ ULAŞIMINA ZAM
Deniz ulaşımına yapılan yüzde 54 oranındaki zam ile 15,50 lira olan tam bilet 24 lira oldu. İndirimli biletlere yapılan yüzde 63 oranındaki zam ile 11 lira olan bilet ücreti 18 lira oldu. Abonman ücretleri ise yüzde 50 zam ile 8 lirada 12 liraya yükseltildi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52